Kisecik Şehit Bestami Güler Ortaokulu

Vizyon: Kisecik Ortaokulu olarak yasaların kurumumuza yüklediği görev ve sorumlulukla birlikte çalışma süreçlerini planlayan, uygulayan ve değerlendiren, sorunlarını katılımcı önlemlerle çözebilen, sürekli öğrenme ve iyileştirme kültürü içerisinde yönetilen etik değerler ve toplumsal sorumluluklar çerçevesinde çalışan paydaşlarının mutluluğu ve dayanışmasını esas alan; Eş değer kuruluşların arasında seçkin bir kurum olmaktır.

Misyon: Biz Kisecik Ortaokulu olarak; Türk Milli Eğitimin hedefleri doğrultusunda, Etkin ve kaliteli eğitim öğretim hizmeti sunmak, sosyal ve kültürel yönden gelişmiş, ilgi ve yeteneklerinin farkında, demokrasi ve çağdaşlık düşüncesini benimsemiş bireyler yetiştirmek için varız.

Servis Bilgisi: Yok
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://kiseciko.meb.k12.tr

Adres - KİSECİK MAH. 2024. SK. KISECIK SEHIT BESTAMI GULER ORTAOKULU BLOK NO 2 ANTAKYA / HATAY

Yerleşim Yeri - Kisecik Mahallesi Antakya/Hatay

Ulaşım Köy Dolmuşları